Nationaal Theaterweekend

Van 27 t/m 29 januari 2023 gaan de theaters in Zeewolde samen los!

Nederland viert theater! Want het Nationaal Theaterweekend wordt mooier dan ooit. In dit weekend vindt het Nationaal Theaterweekend plaats, ook in Zeewolde.  Je geniet al voor 10 euro per persoon van een voorstelling naar keuze en het leuke is: alle theaters in Zeewolde doen hieraan mee! Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten.

Tip: geef eens een theaterbezoek cadeau. Voor maar 10 euro bezorg je iemand al een fantastische theaterervaring!

PROGRAMMA

Vrij. 27 januari (20.00 uur) – Streekcabaret “Boerenblond” - UITVERKOCHT
Het cabaretgezelschap Boerenblond en Koop Drost (tonprater) weet de alledaagse humor op een fantastische wijze te vertalen in herkenbare typetjes. Kortom, een avondje ouderwets lachen. Na afloop van de voorstelling kunnen de bezoekers deelnemen aan een korte rondleiding (aardappelopslag) bij dit agrarische bedrijf.
Locatie: Hoeve Karree.

Za. 28 januari (20.15 uur) – Coverband Flavour
Coverband Flavour is een band die van elke gelegenheid een feest maakt. Dansen op bekende hits van toen en nu, springen op energieke knallers en meezingen met de klassiekers. Dat wordt een avondje ouderwets gezellig feesten. Tijdens de pauze treedt Dagmar Blik, winnares Zeewolde-Zoekt-Talent en deelneemster Holland's Got Talent op.
Locatie: Theater De Kluit.

Za. 28 januari (20.00 uur) – So long Cohen, met Ernest Beuving e.a. - UITVERKOCHT
Ernest zingt en zoekt Leonard. Soms laat hij op humoristische wijze met zijn imitaties tafelgasten aanschuiven om mee te praten over Leonard. Zo passeren karikaturen als Maarten van Rossem, Nico Dijkshoorn, Bob Dylan, Armand en prins Bernhard de revue. Naast zijn fantastische muzikanten wordt hij tijdens deze voorstelling bij een aantal Cohen nummers begeleid door een speciaal koor uit Zeewolde!
Locatie: Theater The Lux.

Zo. 29 januari (15.00 uur) – Familievoorstelling Woeste Willem (4+)
Zeerover Willem geniet van de rust na een leven vol gevaarlijke avonturen. Totdat hij een klein jongetje, een landrot waar hij niet van houdt, ziet aankomen die zijn rust komt verstoren. Voorstelling over vriendschappen en het toelaten van anderen. Voorafgaand aan de voorstelling kunnen kinderen geschminkt worden als piraat. Maar natuurlijk mag je ook als piraat verkleed naar de voorstelling komen.
N.B.: Ouders/begeleiders betalen ticket, kinderen t/m 12 jaar gratis toegang.
Locatie: De Verbeelding.


Cabaret Boerenblond en Koop Drost

27 januari 2023

Boerenblond & Koop Drost
Theater Hoeve Karree

Coverband Flavour

28 januari 2023

Coverband Flavour
Theater De Kluit

So long Cohen met Ernest Beuving e.a.

28 januari 2023

So long Cohen, met Ernest Beuving e.a.
Theater The Lux

Familievoostelling Woeste Willem

29 januari 2023

Familievoorstelling Woeste Willem
De Verbeelding

Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen: jong, oud, vaste of nieuwe bezoekers. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn, waardevol of leuk theater is. Daarom kun je tijdens deze feestelijke dagen voor een tientje naar een voorstelling!

ZeewoldeLIVE, het platform voor podiumkunsten in Zeewolde, is de hoofdorganisator van het programma. Met trots kunnen zij melden dat alle theaters in Zeewolde zich bij het theaterweekend aangesloten hebben. Voor additionele vragen kun je terecht bij: info@zeewoldelive.nl.

Wellicht ook interessant ...

Meiden van toen
Karin Bloemen
Niek vd Gulik & Frank Kooijman
Remy Evers
Thjum Arts
Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt het laatste nieuws altijd als eerste.

©2022 ZeewoldeLIVE. Alle rechten voorbehouden.