Skip to main content

Over ons

Het werk dat de instelling doet

De doelstelling van de stichting is het verbreden van het culturele aanbod van professionele podiumkunsten (theater) aan (en ondersteund door) de inwoners van Zeewolde. Het verwachte bereik per activiteit is minimaal 150 bezoekers, het maximale aantal bezoekers is 250. Een plek waar alle inwoners elkaar kunnen ontmoeten: hét theater van Zeewolde. Hierdoor wordt de gemeenschapszin in Zeewolde bevorderd en komen bevolkingsgroepen met elkaar in aanraking die niet vanzelfsprekend zijn.

Governance

De Stichting werkt volgens de volgende principes:
De stichting heeft geen winstdoelstelling;
de stichting voert een inzichtelijke administratie;
bestuurders van de stichting ontvangen geen beloning of vergoeding voor hun diensten;
de stichting brengt jaarlijks een beleidsplan;
de stichting werft financiële middelen bij fondsen en instellingen die bedoeld zijn om culturele initiatieven zoals hierboven omschreven te steunen. Ook werft zij donaties bij particulieren en bedrijven. De verzamelde bedragen zijn uitsluitend bedoeld voor activiteiten zoals in het beleidsplan omschreven.
De Stichting publiceert haar plannen en activiteiten op deze website.
Mocht de stichting ophouden te bestaan, dan zal het eventueel aanwezige banksaldo gedoneerd worden aan een ANBI-stichting met een vergelijkbare doelstelling als de Stichting ZeewoldeLIVE.

Bestuur

Het bestuur van de Stichting ZeewoldeLIVE bestaat uit:
Jakob de Vries - voorzitter
Cees de Vries - penningmeester
Rob van der Laan - secretaris

Daarnaast wordt de Stichting ondersteund door een groep vrijwilligers (op- en afbouw, marketing & communicatie, gastvrouwen, fotografie, programmering).


De Stichting ZeewoldeLIVE vindt dat iedereen in de gelegenheid moet zijn om van podiumkunst te genieten. Podiumkunsten bieden inspiratie, verrijking, plezier en de mogelijkheid tot gesprek en ontwikkeling. Daarom wil de Stichting theater bereikbaar maken voor alle doelgroepen en zo veel mogelijk Zeewoldenaren kennis laten maken met de waardevolle en inspirerende kracht van de podiumkunst.