Skip to main content

Passie voor theater

Genieten van muziek, toneel, cabaret en kleinkunst. We kunnen de deuren weer opengooien en het doek weer ophalen om te genieten van theateravonden met een gezellige nazit!

Deel je met ons die passie voor theater?
Word vriend van ZeewoldeLIVE!

Vrienden van ZeewoldeLIVE zijn de ambassadeurs van het theateraanbod in Zeewolde. Door hun steun dragen zij er structureel aan bij dat ZeewoldeLIVE kan blijven bouwen aan een aantrekkelijk en divers programma. 

Steun als Vriend van ZeewoldeLIVE voor 20 euro per theaterseizoen het theater en geniet tegelijkertijd van een aantal voordelen.

  • Als eerste op de hoogte van nieuwe optredens d.m.v. een persoonlijke nieuwsbrief.
  • Eerste keus bij het kopen van tickets.
  • Een gereserveerde plek voorin de zaal.
  • Gratis ticket bij het werven van een nieuwe vriend.
  • Een kijkje achter de schermen.
  • Jaarlijkse vriendenborrel met o.a. een lezing + gratis introducé.
  • Kans op een etentje met de artiesten. voorafgaand aan de voorstelling

Vriend geworden? Vertel het aan jouw eigen vrienden! Breng jij een nieuwe vriend aan? Dan is jouw eerstvolgende ticket gratis! Of breng hem/haar mee naarde jaarlijkse Vriendenborrel als introducé!

Vrienden & Voordelen


Steun & word vriend

Speciaal voor onze trouwe bezoekers hebben wij een aantrekkelijk aanbod om Vriend te worden. `Vrienden van` profiteren van speciale aanbiedingen en hebben de mogelijkheid om eerder kaarten te bestellen voor nieuwe voorstellingen. Met de bijdrage van het lidmaatschap ondersteunen de vrienden de theaterprogrammering.


Theater

√  Als eerste op de hoogte van programma
√  Voorrang bij start kaartverkoop
√  Gereserveerde plek vooraan in theater
√  Gratis ticket voor aanbrengen vriend


Vriendenavond

Voorafgaand aan het nieuwe theaterseizoen organiseren wij een gezellige theaterborrel voor onze vrienden. Deze avond kondigen wij de voorstellingen voor het nieuwe seizoen aan en staat er een mini-optreden gepland. De eerstvolgende vriendenavond staat gepland op woensdagavond 22 mei 2024.


Geldigheid lidmaatschap

Het lidmaatschap is één seizoen geldig. Het Vriendenlidmaatschap loopt vanzelf af en wordt niet automatisch verlengd. Om deel te nemen aan de voorverkoop voor seizoen 2024-2025 dien je een lidmaatschap te hebben dat in 2024 is ingegaan.


Meer weten?

Ben je al Vriend of wil je Vriend worden? Heb je een vraag over ZeewoldeLIVE Vrienden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen je graag.
📧 info@zeewoldelive.nl