Skip to main content

Theatereizoen 2022-2023

Theaterprogramma

Het theaterprogramma van dit seizoen zit er alweer op, het is voorbijgevlogen. Met trots kijken wij terug op een geslaagd theaterseizoen in het theater van The Lux. Niet alleen omdat wij grote namen als gast mochten ontvangen maar ook omdat heel veel nieuwe theaterliefhebbers de weg naar het theater in Zeewolde hebben gevonden.

Intussen zijn wij alweer volop bezig met programmering van het seizoen 2023-2024. Zodra dit rond is presenteren wij het programma op deze pagina. Dus nog eventjes geduld!


Binnenkort in het theater ...

ZA 17 juni | 25 euro

Släpstick

Schërzo

Met hun theatershows Släpstick en The Roaring Twenties maakten de vijf virtuoze muzikale clowns van Släpstick internationaal furore. Uitverkochte zalen van Nederland tot Nieuw-Zeeland, ovationeel applaus en een prijzenregen waren het resultaat. Nu keren ze terug met Schërzo, hun eigenzinnige, wervelende en hilarische kijk op klassieke muziek. Verwacht kolderieke komedie met beeldschone en ontroerende muziek, waarbij alles gigantisch uit de hand loopt maar uiteindelijk op z’n pootjes terechtkomt. Locatie: Theater The Lux.


Voorstellingen 2022-2023
Naar boven

Kalender theaterseizoen 2022-2023