Skip to main content

Theaterseizoen 2023-2024

Theaterprogramma

Het theaterseizoen 2023-2024 is bekend, zie hieronder. Ook dit seizoen hebben wij weer mooie voorstellingen op het programma staan in het theater van The Lux. En in januari 2024 het Nationaal Theaterweekend waarvan de programmering op een later moment bekend wordt gemaakt.

Vrienden Voorverkoop
Vrienden van ZeewoldeLIVE profiteren van de speciale Vrienden Voorverkoop.

Nog geen Vriend?
Word nu Vriend en profiteer direct van het eerder kunnen boeken van de voorstelling, dit naast alle andere voordelen die hierbij horen. 
Klik hier voor meer info over Vrienden van en de voordelen.

Theaterdiner met 10% korting in The Lux!
Dit seizoen kun je bij jouw reservering gelijk een kortingsbon (à 2,50 euro per ticket) erbij reserveren voor een diner op de voorstellingsavond in The Lux. Deze bijdrage komt ten goede aan ZeewoldeLIVE voor het organiseren van toekomstige voorstellingen. Op vertoon van deze voucher tijdens de voorstellingsavond ontvang je bij het afrekenen 10% korting op de rekening en heb je een gereserveerde plek voorin het theater.

Werkwijze:
• Bestel de kortingsvoucher bij de reservering van jouw ticket, à 2,50 euro per ticket.
• Maak zelf een reservering bij restaurant The Lux (tel 036 522 2295).
• Lever bij afrekenen de kortingsvoucher(s) in.

Let op: kom je bijvoorbeeld met vier personen dineren dan heb je dus vier vouchers nodig, etc.


Binnenkort in het theater ...

ZA 17 februari | 32.50 euro | Muziek

Ludique

LevensLONG

Het duo Ludique! verweeft hun persoonlijke verhaal met de prachtige nummers van Robert Long, die hier naadloos op aansluiten. Anekdotes wisselen ze af met de muziek en teksten van de tekstdichter, die de tand des tijds moeiteloos weten te doorstaan. Speciaal voor deze voorstelling werken ze samen met Kristof Rutsaert, de weduwenaar van Long. Primeur tijdens deze voorstelling zijn de Duitstalige nummers van de zanger: deze zijn niet eerder in het theater te horen geweest. 


Voorstellingen 2023-2024

ZA 30 maart | 32.50 euro | Muziek

Ocobar - Forever Clapton!

In 2025 wordt Eric Clapton 80 jaar. De heren van Ocobar zijn enorme liefhebbers van zijn muziek. Eerder maakten ze al de voorstelling Wonderful Tonight. In Forever Clapton vieren ze de muzikale hoogtepunten uit zijn bewogen leven. Van nummers van de Yardbirds en Cream naar de songs uit de jaren 70 en 80 tot aan zijn laatste meesterwerken; waaronder Sunshine of your love, Forever Man, Tears in Heaven en Layla. Lekker ruig of juist ‘unplugged’.


Voorstellingen 2023-2024
Tulpenconcert

ZA 13 april | 25 euro

Tulpenconcert

Als opening van de Tulpenroute Zeewolde en de viering van 40 jaar Gemeente Zeewolde nemen lokale talenten ons mee richting de zomer. Een avond om nooit te vergeten met een feestelijk tintje


Voorstellingen 2023-2024

ZA 20 APRIL | 25 euro

Släpstick

Schërzo

Met hun theatershows Släpstick en The Roaring Twenties maakten de vijf virtuoze muzikale clowns van Släpstick internationaal furore. Uitverkochte zalen van Nederland tot Nieuw-Zeeland, ovationeel applaus en een prijzenregen waren het resultaat. Nu keren ze terug met Schërzo, hun eigenzinnige, wervelende en hilarische kijk op klassieke muziek. Verwacht kolderieke komedie met beeldschone en ontroerende muziek, waarbij alles gigantisch uit de hand loopt maar uiteindelijk op z’n pootjes terechtkomt. Locatie: Theater The Lux.


Voorstellingen 2023-2024
Naar boven

Kalender theaterseizoen 2023-2024