Theatereizoen 2022-2023

Theaterprogramma

Het theaterprogamma voor aankomend seizoen in het theater van The Lux is rond! Wij zijn er supertrots op dat wij deze artiesten hebben kunnen vastleggen voor een avondje uit in theater van Zeewolde! Bekijk hieronder het theateroverzicht voor dit seizoen. Bestel jouw kaarten op tijd om een plekje veilig te stellen.

Goed om te weten!

  • Op een later moment presenteren wij hier ook de voorstellingen die gepland  voor het Nationaal Theaterweekend in januari 2023.
  • Wil je vast een voorproefje nemen op de voorstelling? Klik op de foto en de link naar ons YouTube kanaal wordt automatisch geopend.
  • Maak het avondje uit extra leuk en boek er eens  een theaterdiner bij (driegangenmenu à 27,50 euro p.p., excl. drankjes).

Tip het nieuwe theaterseizoen aan iemand anders
Ken jij iemand die ook benieuwd is naar de nieuwe voorstellingen? Of zie jij een voorstelling waarvan je weet dat iemand daar graag naartoe zou gaan? Stuur deze persoon dan de link naar het theaterprogramma.


Binnenkort in het theater ...

ZA 18 maart | 27,50 euro | Cabaretvoorstelling

Remy Evers | Thjum Arts

ComedyPact

Een dubbeloptreden van twee nieuwe cabarettalenten. Remy neemt je mee op een reis door het brein van iemand die maar niet volwassen wil worden. Thjum onderzoekt het leven op een dusdanige manier dat je na afloop niets anders kan zijn dan onder de indruk.


Voorstellingen 2022-2023
Naar boven

Kalender theaterseizoen 2022-2023

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt het laatste nieuws altijd als eerste.

©2022 ZeewoldeLIVE. Alle rechten voorbehouden.