Skip to main content

Theaterseizoen 2023-2024

Theaterprogramma

Het theaterseizoen 2023-2024 is bekend, zie hieronder. Ook dit seizoen hebben wij weer mooie voorstellingen op het programma staan in het theater van The Lux. En in januari 2024 het Nationaal Theaterweekend waarvan de programmering op een later moment bekend wordt gemaakt.

Vrienden Voorverkoop
Vrienden van ZeewoldeLIVE profiteren van de speciale Vrienden Voorverkoop.

Nog geen Vriend?
Word nu Vriend en profiteer direct van het eerder kunnen boeken van de voorstelling, dit naast alle andere voordelen die hierbij horen. 
Klik hier voor meer info over Vrienden van en de voordelen.


Binnenkort in het theater ...

ZA 7 oktober | 32.50 euro | Muziek

Sjors van der Panne

De chansons van Sjors

Meer dan 10 jaar geleden won Sjors van der Panne de publieksprijs van het Concours de la Chanson. Recent toerde hij met het hoopvolle en troostende theaterprogramma ‘Dan maken we het land’ en het ontroerende ‘Mannen Huilen Niet’, met collega Tommie Christiaan. Hij gaf al diverse succesvolle zomerconcerten in Het Concertgebouw en nu staat hij met zijn nieuwe album in het theater van The Lux.


Voorstellingen 2023-2024

ZA 4 november | 32.50 euro | Muziek

Cesar Zuiderwijk

De naakte waarheid | UITVERKOCHT!

Na vijftig jaar Golden Earring, wereldhits als ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’, talloze tours over de hele wereld en vijf solotheatervoorstellingen is Cesar Zuiderwijk een vat vol levendige verhalen en drumpartijen. Vanavond in ‘De naakte waarheid’ komt het allemaal voorbij. Je krijgt tips, ingenieuze drumtechnieken en onmiskenbare drumhumor passeren de revue.


Voorstellingen 2023-2024
Kerstconcert

ZA 25 november | 25 euro

Kerstconcert

Samen met lokale talenten gaan we alvast muzikaal genieten van de komende kerstdagen. Populaire kerstliedjes die iedereen kan meezingen!


Voorstellingen 2023-2024

ZA 17 februari | 32.50 euro | Muziek

Ludique

LevensLONG

Het duo Ludique! verweeft hun persoonlijke verhaal met de prachtige nummers van Robert Long, die hier naadloos op aansluiten. Anekdotes wisselen ze af met de muziek en teksten van de tekstdichter, die de tand des tijds moeiteloos weten te doorstaan. Speciaal voor deze voorstelling werken ze samen met Kristof Rutsaert, de weduwenaar van Long. Primeur tijdens deze voorstelling zijn de Duitstalige nummers van de zanger: deze zijn niet eerder in het theater te horen geweest. 


Voorstellingen 2023-2024

ZA 30 maart | 32.50 euro | Muziek

Ocobar - Forever Clapton!

In 2025 wordt Eric Clapton 80 jaar. De heren van Ocobar zijn enorme liefhebbers van zijn muziek. Eerder maakten ze al de voorstelling Wonderful Tonight. In Forever Clapton vieren ze de muzikale hoogtepunten uit zijn bewogen leven. Van nummers van de Yardbirds en Cream naar de songs uit de jaren 70 en 80 tot aan zijn laatste meesterwerken; waaronder Sunshine of your love, Forever Man, Tears in Heaven en Layla. Lekker ruig of juist ‘unplugged’.


Voorstellingen 2023-2024
Tulpenconcert

ZA 13 april | 25 euro

Tulpenconcert

Als opening van de Tulpenroute Zeewolde en de viering van 40 jaar Gemeente Zeewolde nemen lokale talenten ons mee richting de zomer. Een avond om nooit te vergeten met een feestelijk tintje


Voorstellingen 2023-2024

ZA 20 APRIL | 25 euro

Släpstick

Schërzo

Met hun theatershows Släpstick en The Roaring Twenties maakten de vijf virtuoze muzikale clowns van Släpstick internationaal furore. Uitverkochte zalen van Nederland tot Nieuw-Zeeland, ovationeel applaus en een prijzenregen waren het resultaat. Nu keren ze terug met Schërzo, hun eigenzinnige, wervelende en hilarische kijk op klassieke muziek. Verwacht kolderieke komedie met beeldschone en ontroerende muziek, waarbij alles gigantisch uit de hand loopt maar uiteindelijk op z’n pootjes terechtkomt. Locatie: Theater The Lux.


Voorstellingen 2023-2024
Naar boven

Kalender theaterseizoen 2023-2024