Skip to main content

Theaterseizoen 2024-2025

Theaterprogramma

ZeewoldeLIVE is er weer in geslaagd om in het theaterseizoen 2024-2025 weer mooie producties naar Zeewolde te halen. In het programma kom je een paar oude bekenden tegen die graag terugkomen met een nieuwe show maar ook nieuwe artiesten. Wacht niet te lang met reserveren want vol is vol!

Vrienden Voorverkoop
Vrienden van ZeewoldeLIVE profiteren van de speciale Vrienden Voorverkoop, ofwel een maand eerder dan de reguliere verkoop start.

Nog geen Vriend?
Word nu Vriend en profiteer direct van het eerder kunnen boeken van de voorstelling, dit naast alle andere voordelen die hierbij horen. 
Klik hier voor meer info over Vrienden van en de voordelen.

Theaterdiner met 10% korting in The Lux!
ZeewoldeLIVE en restaurant The Lux bieden je de ultieme avond uit in eigen dorp. Vanaf seizoen 2024-2025 kun je genieten van een theatervoorstelling en daarbij een heerlijk theaterdiner reserveren met korting. Toon je ticket op de avond van de voorstelling en ontvang 10% korting op jouw rekening bij The Lux. Het restaurant zorgt ervoor dat je op tijd bent voor de voorstelling en je hebt een gereserveerde plek voorin het theater. Mis deze kans niet voor een compleet en ontspannen avondje uit!

Werkwijze:
• Bestel jouw tickets bij ZeewoldeLIVE.nl.
• Maak zelf een reservering bij het restaurant (tel 036 522 2295) en vermeld daarbij jouw theaterbezoek en of je Vriend bent.
• Toon bij het afrekenen jouw ticket(s).


Binnenkort in het theater ...

Binnenkort in het theater
Arijan van Bavel en Esmee Joanna

ZA 5 OKTOBER 2024 | KOMEDIE |32,50 EURO

Oh buurman, wat doet u nu?

"Oh Buurman, wat doet u nu?" is een luchtige, komische show vol humor, muziek en bekende situaties. Arijan (Adje) van Bavel en TikTok-ster Esmee Joanna bieden een kijkje in de grappige kanten van burenproblemen, waarbij ze een huis delen. Adje blijft cool over Esmee's 1.1 miljoen TikTok-volgers, terwijl Esmee Adje's naakte tuinwandelingen met humor tolereert. De show zit boordevol liedjes en sketches, waarin geen burenruzie te gek is en geen heg te hoog om overheen te gluren.

Arijan keert met plezier terug naar Zeewolde na het succes van "Theater van de Klucht - Heel Holland Lacht" in 2020.


Voorstellingen 2024-2025
Amsterdams Kleinkunstfestival

VR 18 OKTOBER 2024 | KLEINKUNST | 32,50 EURO

Amsterdams Kleinkunstfestival

Na een grondige selectie, masterclasses, en landelijke try-outs, zijn de drie finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival nu op tournee. Ayoub Kharkhach, Levy Geernaert en Simon Verlinden staan klaar om jou te betoveren. Geniet van een avond vol taal, muziek, humor, diepgang, emotie en verrassingen! Maak kennis met de nieuwe generatie kleinkunstenaars en cabaretiers. Wie een bezoek brengt aan het AKF krijgt zonder twijfel een avontuurlijke theateravond gepresenteerd!


Voorstellingen 2024-2025

ZA 2 NOVEMBER 2024 | MUZIKALE ONE-MAN-SHOW | 32,50 EURO

Diederick's duel

Diederick Ensink, bekend om zijn muzikale veelzijdigheid, keert terug naar het theater met ."DIEDERICK’S DUEL". Hij daagt niet alleen zichzelf uit, maar ook al zijn muziekinstrumenten. Een avond vol muziek, prachtige liedjes en muzikale trivia waar verschillende stijlen en instrumenten samenkomen. Maar het gaat niet alleen om muziek; Diederick verkent ook de strijd in zijn eigen hoofd, wat leidt tot grappige, ontroerende en herkenbare momenten. Na zijn succes in Zeewolde in 2021 met "Diederick’s Debuut", komt hij dit jaar graag terug met zijn nieuwe voorstelling.


Voorstellingen 2024-2025

ZA 7 DECEMBER 2024 | CABARET | 32,50 EURO

Eindejaarsconference 2024

Wordt het extraparlementair cabaret, zakencabaret of minderheidscabaret? Vincent Bijlo heeft nog geen idee wat de vorm zal zijn van de eindejaars-conference 2024. Er zullen muzikale friends zijn en zangeres Mariska Reijmerink is er zeker ook bij. Wat het jaar ons ook zal brengen, één ding staat als een paal boven water, hij komt er, de show. Onder het motto: geef het cabaret terug aan de cabaretiers!


Voorstellingen 2024-2025
Vincent Bijlo

ZA 4 JANUARI 2025 | MUZIEKTHEATER | 32,50 EURO

Karin Bloemen & Old School Band

Billie, Aretha, Norah, Amy …. Karin!
In deze voorstelling gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band. Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. De stijl van de Old School Band sluit daar naadloos op aan; funk, jazz en soul. In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Nora, Amy en andere bekende vrouwelijke artiesten.


Voorstellingen 2024-2025
Nationaal Theaterweekend

24-26 JANAUARI | 10 EURO

Nationaal Theaterweekend

In dit weekend wordt in heel Nederland het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Ook de theaters in Zeewolde doen mee met een reeks mooie voorstellingen, die je al voor tien euro kunt bezoeken. Jong of oud, vaste of nieuwe bezoeker: iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. In november wordt bekendgemaakt welke voorstellingen er draaien.


Voorstellingen 2024-2025

ZA 8 MAART 2025 | THEATERCONCERT | 32,50 EURO

Instant Classics VanWyck

In 2018 maakte de Amsterdamse singer-songwriter VanWyck haar entree met "An Average Woman", met lof ontvangen door kenners. Haar ingetogen, duistere alt-folk en americana roept associaties op met Natalie Merchant, Leonard Cohen en Laura Marling – iconen in dit genre. Momenteel reist ze het land door met "Instant Classics", een show waarin nummers van haar album "Dust Chaser" samensmelten met de onmiddellijke klassiekers van haar eerdere werk.


Voorstellingen 2024-2025
Astrid Cattel

ZA 22 MAART 2025 | THEATERSHOW | 32,50 EURO

De Dochter van de Burgemeester

Bijzondere kleinkunstvoorstelling van cabaretière Astrid Cattel waarin ze als dochter van de burgemeester met nodige zelfspot terugblikt op de 1ste helft van haar leven. Want ook 'de dochter van de burrie' maakt op dagelijkse basis herkenbare situaties mee. Naast humor is er ook ruimte voor emotie en oprechtheid, vooral op gebied van het thema verlies. Zij zet een sprankelende show neer met een combinatie van gesproken én gezongen tekst en eigen muziek.


Voorstellingen 2024-2025

Waar vind je ons?

Naar boven

Kalender theaterseizoen 2024-2025