Skip to main content

Rond de voorstelling

Bezoekersinformatie

Bezoek je binnenkort een voorstelling ZeewoldeLIVE in The Lux? Hier vind je alle informatie rondom jouw bezoek. Handig om te weten!

Coronamaatregelen
Wij doen wij er alles aan om jouw theaterbezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Momenteel zijn er geen coronamaatregelen die invloed hebben op het theaterbezoek. Kom niet naar het theater als je verkoudheidsklachten, koorts of griep heeft.

Cadeaukaarten
Wij accepteren diverse cadeaukaarten, waaronder de Podium cadeaukaart en de VVV-cadeaubon. Je kunt deze verzilveren tijdens het online reserveren van de tickets. Houd hierbij de houdbaarheidsdatum van de kaarten in de gaten, deze is beperkt.
In het restaurant is het tevens mogelijk om met de VVV-Dinercheque in te wisselen.

Garderobe inclusief
Wanneer je een voorstelling in The Lux bezoekt, kun je gebruik maken van de bewaakte garderobe. Deze is geopend tot maximaal één uur na afloop van de voorstelling.

Rolstoelers
Rolstoelplek nodig, geef dit aan bij de reservering zodat wij hier rekening mee kunnen houden met de zaalopbouw.

Hulphond
Hulphonden en blindengeleidehonden zijn welkom in The Lux. Er zijn per voorstelling een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (voorste rij). Je kunt hierover contact opnemen met het secretariaat van ZeewoldeLIVE  om de plaatsen vooraf te bespreken (op basis van beschikbaarheid).

Laatkomers
Te laat komen is storend voor andere bezoekers en voor de artiest(en). Na aanvang van de voorstelling kunnen we je dan ook niet meer in de zaal toelaten.


Waar vind je ons?